Forest Luxury

Designul ferestrelor dus la perfecțiune​

Contururile clare și unghiulare asigură estetica ferestrelor la cel mai înalt nivel. Dimensiunea îngustă a profilului permite maximizarea zonelor vitrate și deschide noi posibilități arhitecturale cu maxim aport de lumină naturală.

Performanță și stabilitate sporite​

Prin utilizarea optimizată a materialului de înaltă performanță ​RAU-FIPRO X, redefinește complet limitele a ceea ce este posibil în materie de dimensiune. Integrarea materialului compozit din fibre în întreaga secțiune transversală a profilului asigură un transfer de sarcină absolut uniform și fiabil. Zonele de forță din pereții exteriori asigură o stabilitate suplimentară, rigiditate torsională și stabilitate la schimbările de temperatură.​Chiar și elementele de ferestre cu înălțimi a canatului de până la 2,80 m sunt realizate într-o manieră sigură din punct de vedere funcțional. Până la o înălțime de 2,45 m, se poate renunța complet la armăturile din oțel.

Zorii unei noi ere: Forest Luxury combină numeroase caracteristici unice în cadrul unei soluții revoluționare pentru profesioniști din industria ferestrelor orientați spre succes.