Rulouri Exterioare

 

Slide #1

 

Slide #2

 

Slide #3

 

Slide #4

 

 

FEREASTRA FOREST va ofera pentru un plus de intimitate si umbrire cu rulourile exterioare confectionate din aluminium vopsite in camp electrostatic. Sunt parteneri cu specialisti cu experienta indelungata, care isi impart atributiile in vederea fluidizarii operatiunilor din cadrul fabricii. Profesionalismul si devotamentul echipei se evidentiaza in calitatea produselor si a muncii si in desfasurarea eficienta a activitatii companiei.

Rulourile exterioare suprapuse se monteaza impreuna cu tamplaria noua si formeaza un sistem compact, care ofera un confort sporit din punct de vedere termic si fonic. Sunt printre cele mai eficiente sisteme din segmentul de produse de umbrire si securizare.

RULOURI SUPRAPUSE CU PLASA
Caseta este din PVC si este patrata. Poate fi tencuita la exterior si la interior. Este prevazuta cu un sistem ingenios de prindere cu bride de tavan sau grinda.
Lamelele sunt din aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica si pot avea dimensiunea de 39 mm sau de 55 mm.
Plasa antiinsecte este introdusa inca din procesul de fabricatie si este de tip rulou, actionabila pe verticala. Este prevazuta cu frana siliconica si are rolul de a incetini viteza de ridicare. Astfel, se dubleaza durata de viata a plasei, pe care o protejeaza impotriva uzurii.

RULOURI SUPRAPUSE FARA PLASA
Caseta este din PVC si poate fi tencuita la interior si la exterior. Are acelasi sistem de prindere cu bride de tavan sau grinda. Este prevazuta cu capac de vizitare si poate avea dimensiuni variate. Partea frontala a casetei poate fi folosita ca parte decorativa sau ca suport pentru decorarea cladirii
Lamelele sunt din aluminiu, cu spuma poliuretanica la interior si pot fi de 39 mm sau de 55 mm. Se vopsesc in strat dublu si confera culorii o rezistenta deosebita. Pe langa culorile standard, acest tip de produse poate fi vopsit intr-o gama variata de culori RAL si imitatie lemn.

Recomandare:
Aceste sisteme sunt necesare in orice sezon si au o cerere constanta tot timpul anului.

Rulourile exterioare aplicate se monteaza pe tamplaria deja existenta si pot fi realizate din aluminiu sau din PVC. Caseta celor din aluminiu este tencuibila sau netencuibila. Rulourile ofera o izolare termica si fonica foarte buna, precum si o protectie sporita a locuintei clientilor dumneavoastra.

RULOURI APLICATE DIN ALUMINIU
Caseta este din aluminiu si are forma ovala sau tesita la 45ᵒ.
Lamelele sunt fabricate din aluminiu cu dimensiunea de 39 mm sau de 55 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica.
Actionarea poate fi electrica sau manuala.
Plasa antiinsecte este de tip rulou, se actioneaza pe verticala cu ajutorul unui snur, are la baza perii pentru inchidere ermetica si este prevazuta cu frana siliconica in varianta standard.

RULOURI APLICATE DIN PVC
Caseta este fabricata din tabla galvanizata si este tesita la 45ᵒ.
Lamelele sunt realizate din PVC si au dimensiunea de 39 mm. Lamela terminala este metalica.
Actionarea este manuala. Se realizeaza cu banda sau snur.

Recomandare:
Va sugeram sa achizitionati rulourile aplicate toata perioada anului veti scapa de temperaturile neplacute si de privire indiscrete. Cu ajutorul lor, va puteti creste sau scade in functie de anotimp cofecientul termic cu pana la 20%. Aceste sisteme sunt utile pentru dumneavoastra atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece.

Aceste sisteme pot avea lamele de 39 mm sau de 55 mm si pot fi prevazute cu plasa antiinsecte incorporata sau pot fi fara plasa. Caseta este realizata din aluminiu si se poate tencui numai la exterior.

RULOURI TENCUIBILE CU PLASA ANTIINSECTE
Sunt rulouri aplicate a caror caseta de forma patrata poate fi tencuita.
Caseta este fabricata din aluminiu. Caseta se poate tencui numai la exterior.
Lamelele sunt fabricate din aluminiu. Dimensiunea lor este de 39 mm sau de 55 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica.
Plasa antiinsecte este introdusa in cadrul procesului de productie. Plasa este de tip rulou cu actionare pe verticala si este dotata cu frana siliconica in varianta standard.

RULOURI TENCUIBILE FARA PLASA ANTIINSECTE
Sunt rulouri aplicate cu caseta patrata tencuibila.
Caseta patrata este fabricata din aluminiu. Caseta lor poate fi tencuita doar la exterior.
Lamelele sunt realizate din aluminiu, au dimensiunea de 39 mm sau de 55 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica.
Actionarea este electrica (cu motor si telecomanda) sau manuala (cu arc, vinci, manivela, banda sau snur). In functie de tipurile de actionari se pot alege si sistemele antiefractie corespunzatoare.